НЕ МЕ ИЗОСТАВЯЙ

  • 39 Автор: Кей Ризо; ISBN: 954-719-099-7; Формат: 140х200; Цена: 2.30 €;
  • Описание: Чувствайки се опустошена от разваления си годеж и предадена от Бога, Меган Даниелс решава, че трябва някъде да се махне. Сара, нейната щура съквартирантка от колежа, й предоставя “съвършено” скривалище ­ църковно училище в сърцето на Ню Йорк, което спешно се нуждае от учителка. Тъй като е отчаяна и е готова на всичко, Меган напуска сигурността на семейната ферма в Южния Запад, без изобщо да подозира, че това завинаги ще промени живота й.

Там тя се запознава с Мама Грейс и седемте й осиновени деца, с цяла стая първолаци, които могат да разтопят сърцето й или да го разкъсат на парчета, а също и с най-­голямото от всичките си изпитания ­ Майк Фелдман, младежки пастор, решен да я убеди, че Бог наистина я води и че приемането на срещата с него може просто да е част от Божия план. Не след дълго Майк успява да спечели сърцето на Меган.

Неочаквано катастрофа разбива мечтите им и Майк иска да сложи край на тяхната връзка. Но Меган няма намерение да се отказва. Вече научила, че Господ никога няма да я изостави, тя се моли за помощ. Божият отговор, макар й не точно такъв, какъвто тя е очаквала, надминава и най-­смелите й мечти!