ЕДВА ЗАПОЧВАМЕ

100Автор: Нанси Ван Пелт; ISBN: 954-719-188-8; Формат: 140×200, меки корици; Цена: 5.40 €;

  • Описание: Играта на “ходене” и “ухажване” е предизвикателство и етап, през който се преминава. Но днес тя е нещо доста по-сложно, отколкото в миналото. Много неуспешни бракове се дължат на грешки в периода на ходенето. Време е да се сложи край на наивния начин, по който се подхожда към брака и да се научим да влизаме подготвени в него. И преди да предприемем крачката към романтичната идея за приказна сватба, да си отговорим на някои въпроси.
  • * Любов ли е това, което преживяваме, или просто увлечение?* Доколко съвместими сме с нашия партньор и ще можем ли да останем с него, докато “смъртта ни раздели”? * Защо е важно периодът на “ходене” и ухажване да продължи по-дълго? Как да разпознаем сигналите за опасност? * Доколко интимни можем да бъдем с нашия партньор? Да се целуваме или да не се целуваме? Петинг? Колко далеч е “твърде далеч”? * Трябва ли да се въздържаме от предбрачен секс? Ами живеенето заедно? * Раздялата е трудно нещо как да се справим с нея? * Готови ли сме всъщност да се обвържем? Коя е подходящата възраст за това? И още много за времето, когато започваме да откриваме себе си чрез трепетите на любовта! Нанси Ван Пелт е специалист в областта на психологията на общуването, семейните отношения и начините на поведение. Тя е най-­търсеният автор по семейни въпроси. Написала е 21 книги, преведени на 30 езика. Ръководила е над 1 000 семинара по семейни отношения.

NancyVanPeltЗА АВТОРА

Нанси Ван Пелт е специалист в областта на психологията на общуването, семейните отношения и начините на поведение. Тя е най-­търсеният автор по семейни въпроси. Написала е 21 книги, преведени на 30 езика. Ръководила е над 1 000 семинара по семейни отношения. Лична страница http://www.heartnhome.com/about/